Conflicte laboral al Bar 134 de Gràcia

El Sindicat de Barri de Gràcia hem començat una campanya de denúncia i pressió contra  l’empresa Bar 134, propietat de Rombonautas SL i contra el seu administrador Javier Roman Abollado, alias Romanoff, i els seus socis.

Aquest bar, ja tancat, va tenir un company treballant com a cambrer des de l’1 d’abril al 7 de juny del 2016 sense cap contracte laboral. Aquest fet va suposar greus perjudicis per al treballador ja que, més enllà de la inseguretat laboral que això implica, la negativa a fer-li un contracte va implicar que no pogués renovar el permís de residència que tenia en aquell moment.

Aquesta situació s’ha vist agreujada pel deute que el Bar 134 té amb el treballador per un import de 2.445,62 euros.

Mesos després del tancament de l’empresa aquest deute continua impagat i tant l’administrador, Javier Roman Abollado, com els dos accionistes del bar es neguen a assumir les seves responsabilitats, passant-se la pilota els uns als altres.

Independentment de la situació econòmica de l’empresa, entenem que és responsabilitat seva que aquesta quantitat sigui saldada en el termini més curt possible, ja que ja han passat més de vuit mesos. Per aquesta raó vam acompanyar el treballador afectat el passat 17 de novembre a veure a Javier Roman Abollado. En aquesta visita se li va informar del conflicte laboral que havia provocat i la nostra voluntat de solucionar-lo el més aviat possible.

A dia d’avui no hem tingut cap resposta ni d’ell ni de cap del seu socis. Per aquesta ens veiem en l’obligació de començar aquesta campanya pública de denúncia i de pressió.

Per col·laborar amb nosaltres en aquesta lluita i per informar-vos del desenvolupament de la mateixa adreceu-vos al nostre bloc o al twitter.

Sindicat de Barri de Gràcia

5 de desembre del 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s