Conflicte laboral a la gelateria Uluru Bodevici

El Sindicat de Barri de Gràcia comença una campanya de pressió i denúncia contra la gelateria Uluru Bodevici, situada al carrer Ramis 20 (Plaça John Lennon).

Aquesta empresa ha tingut un company del Sindicat treballant com a dependent a la seva botiga des de l’1 de febrer del 2018 fins el 30 de setembre del 2018, amb un contracte en frau de llei segons la legislació laboral vigent.

Als perjudicis que ha ocasionat aquesta situació s’ha de sumar el deute que Uluru Bodevici té amb el treballador per un import de 1221,32 euros, en qualitat de nòmines incomplertes, liquidació del contracte i festius treballats no pagats.

El passat 29 de novembre, vam acompanyar l’extreballador a la botiga per comunicar la nostra voluntat de solucionar el conflicte laboral que havien provocat. Després de més de 2 setmanes en les qual no hi ha hagut cap moviment per part de l’empresa ens veiem amb l’obligació de començar amb aquesta campanya de denúncia i pressió.

Per col·laborar amb nosaltres en aquesta lluita i per informar-vos del desenvolupament de la mateixa adreceu-vos al nostre blog o al twitter.

Sindicat de Barri de Gràcia

17 de desembre del 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s